Σας καλωσορίζουμε στο BARFDIET.GR! Το Νο1 ιστότοπο ευζωίας και βιολογικά κατάλληλης διατροφής κατοικίδιων ζώων!

Είμαστε ο Άγγελος, η Μερόπη και η σκυλίτσα μας η Μάγια (6 ετών pitbull), χάρη στην οποία εμπνευστήκαμε αυτό το project θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας προσφέρουν αυτά τα μοναδικά πλάσματα!

ΓΙΑΤΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ BARFDIET.GR

Επιλέξαμε το όνομα αυτό γιατί όλα ξεκινούν από το τι τρώει το κατοικίδιο μας! Από τις επιλογές που κάνουμε για την διατροφή του! Είτε λοιπόν πρόκειται για τροφές ή λιχουδιές ο σκύλος ή γάτα μας χρειάζονται να είναι αληθινές και ποιοτικές γεμάτες θρεπτικά συστατικά και υγρασία! Είναι ο πυρήνας της ευζωίας τους!

Εδώ μπορείτε να βρείτε πολύτιμες πληροφορίες στα καλύτερα δημοσιευμένα άρθρα από καταξιωμένους επαγγελματίες, επιστήμονες, ολιστικούς κτηνιάτρους, διατροφολόγους, εκπαιδευτές και κομμωτές παγκοσμίου φήμης, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την υγεία και διάθεση των κατοικίδιων ζώων σας!

Μπορείτε επίσης να βρείτε προσεκτικά επιλεγμένα και ποιοτικά φυσικά προϊόντα διατροφής και περιποίησης τα οποία είναι απαραίτητα ώστε να παρέχετε στο κατοικίδιό σας μια καλή ζωή και έναν ισχυρό οργανισμό!

Οι εμπειρίες μας ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, η ενασχόλησή μας με τις νέες τεχνολογίες και η επαγγελματική μας παρουσία στον χώρο, έχοντας σημαντικές παραστάσεις στην παρασκευή τροφών, λιχουδιών και συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια μας έδωσε τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε το BARFDIET.GR!

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΣ

Τα προβλήματα υγείας που ολοένα και περισσότερο μαστίζουν τα κατοικίδια, το τοξικό μας περιβάλλον, η υπερβολική χρησιμοποίηση των φαρμάκων και εμβολίων, η συμβατική αντιμετώπιση των κατοικίδιων από τους κτηνιάτρους, το αυξημένο στρες, τα πολλά χαμηλής ποιότητας προϊόντα για κατοικίδια και τα εν γένη προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία παρασκευής ζωοτροφών σε παγκόσμιο επίπεδο μας οδήγησε στην ανάγκη να εμπλουτίσουμε το BARFDIET.GR με πολύτιμη γνώση και ποιοτικά και φυσικά προϊόντα τα οποία έχουν ανάγκη τόσο οι γονείς αλλά και τα κατοικίδιά τους!

Η βιομηχανοποίηση, τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών παραγωγής ζωοτροφών και η “ανάγκη” του ανθρώπου να αξιοποιήσει κάθε είδος πρώτης ύλης ανεξαρτήτου ποιότητας έχει κυριολεκτικά γεμίσει την αγορά με αρκετά χαμηλής ποιότητας προϊόντα διατροφής για κατοικίδια (τροφές, λιχουδιές, συμπληρώματα διατροφής) τα οποία είναι συχνά ανεπαρκή για τα ζωάκια μας και πολλές φορές επιβαρύνουν την υγεία τους ή/και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες και ευαισθησίες τους.

Διαπιστώσαμε λοιπόν πως για να υπάρξει ισορροπία και βελτίωση της ζωής των κατοικίδιων ζώων το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι η σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση και εκπαίδευση των γονέων κατοικίδιων ζώων ώστε να γνωρίζουν τις ανάγκες του οργανισμού και της ψυχολογίας τους και πως να επιλέγουν ποιοτικά προϊόντα που προορίζονται για αυτά. Προϊόντα που είναι πραγματικά φυσικά, ισορροπημένα, με ποιοτικές πρώτες ύλες και απαλλαγμένα από χημικά, συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης, υποπροϊόντα και πληρωτικά.

ΓΙΑΤΙ BARFDIET.GR

Στο Barfdiet.gr θα μάθετε ανάμεσα στα άλλα:

 • τις βιολογικές ανάγκες του κατοικίδιού σας
 • τις ψυχολογικές ανάγκες του κατοικίδιού σας
 • τα θέματα υγείας και συμπεριφοράς τους και πως να τα χειριστείτε
 • τις διατροφικές ανάγκες του κατοικίδιού σας
 • πως να ξεχωρίζετε τα υψηλής από τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα κατοικίδιων
 • πως να ξεχωρίζετε τα πραγματικά φυσικά προϊόντα από αυτά που αποκαλούνται έτσι χωρίς να είναι
 • πως να διαβάζετε σωστά τις ετικέτες τροφών και λιχουδιών για κατοικίδια
 • πως να παρασκευάζετε οι ίδιοι σπιτικές, ποιοτικές και ισορροπημένες τροφές για κατοικίδια
 • τα προβλήματα και τα περιθώρια βελτίωσης της βιομηχανίας παρασκευής ζωοτροφών

Στο Barfdiet.gr θα βρείτε ανάμεσα στα άλλα:

 • 100% φυσικές, ποιοτικές, απολαυστικές και εξαιρετικά θρεπτικές τροφές και λιχουδιές για σκύλους και γάτες
 • Πολύτιμα συμπληρώματα διατροφής που θα καλύψουν κάθε τους ανάγκη
 • Προσεκτικά επιλεγμένα είδη περιποίησης που θα θωρακίσουν τον οργανισμό τους
 • Την συνεχή και υπεύθυνη καθοδήγηση για το πως να τα παρέχετε σωστά στο κατοικίδιό σας

Τα κατοικίδια ζώα είναι και αυτά μέλη της οικογένειάς μας!

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να τους παρέχετε μια υγιέστερη και μακρύτερη ζωή όπως τους αξίζει! Αφήστε μας να μοιραστούμε μαζί σας πολύτιμη γνώση και εμπειρία! Είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος για την ευζωία τους!

Μαζί μπορούμε να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα μοναδικά πλάσματα!

Με εκτίμηση

Άγγελος, Μερόπη και Μάγια!

WWW.BARFDIET.GR