Το Barfdiet.gr είναι ένας καινοτόμος και ραγδαία αναπτυσσόμενος ιστότοπος με κύριο γνώμονα την βελτίωση της ζωής των κατοικίδιων ζώων!

Η ιστοσελίδα μας έχει ήδη αναρτημένα πάνω από 100 πολύτιμα άρθρα από καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες από όλο τον κόσμο τα οποία συνεχώς εμπλουτίζονται! Περιλαμβάνουν πολύτιμες πληροφορίες που σας βοηθούν σημαντικά στο να προσφέρετε μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή στο κατοικίδιο ζώο σας!

Η συμμετοχή και εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών κατοικίδιων αποτυπώνεται από την σταθερά αναπτυσσόμενη επισκεψιμότητα μέσα σε μερικούς μόνο μήνες! Ήδη έχουμε πάνω από 18.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση και πάνω από 600 επισκέπτες την ημέρα! Η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας αυξάνεται συνεχώς! Μάλιστα οι επισκέπτες μας δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα αλλά προέρχονται από διάφορα μέρη του κόσμου!

Η πολύτιμη γνώση για τις ανάγκες και ευαισθησίες των κατοικίδιων είναι το σημαντικότερο! Όμως δεν αρκεί από μόνο του, χρειάζεται να συνδυάζεται με ποιοτικά προϊόντα και την εμπειρία διαχωρισμού τους από τα χαμηλότερης ποιότητας αλλά και η σωστή χορήγησή τους.

Η πρωτοποριακή ιστοσελίδα μας είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορούν έμποροι και παραγωγοί ειδών για κατοικίδια να έχουν αναρτημένα τα ποιοτικά προϊόντα τους! Σας δίνουμε έτσι την δυνατότητα να γίνετε VENDOR του Barfdiet.gr!

Εάν ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στους χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες μας και να ενισχύσετε σημαντικά την επιχείρηση και το brand name σας τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@barfdiet.gr.

Με μία προσιτή μηνιαία συνδρομή, ανάλογα την ποσότητα των προϊόντων που θέλετε να δημοσιεύσουμε, τα προϊόντα σας θα είναι ορατά σε εκατοντάδες ημερήσιους και χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες του Barfdiet.gr!

Θα χρειαστούμε φυσικά φωτογραφίες, αναλυτικές περιγραφές και τιμοκατάλογο των προϊόντων σας ώστε να δημοσιευτούν σωστά και να είναι απόλυτα κατανοητά στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων.

Στην σελίδα του κάθε προϊόντος αλλά και στο ευρετήριο κάθε κατηγορίας θα αναφέρεται ποιος είναι ο VENDOR (πωλητής) του προϊόντος, με σύνδεσμο για την ιστοσελίδα του ή με στοιχεία επικοινωνίας!

Έτσι αν οι επισκέπτες μας ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας, δεν θα μπορούν να τα προσθέσουν στο καλάθι του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά θα ανακατευθύνονται στην ιστοσελίδα σας ή θα επικοινωνούν μαζί σας, τόσο απλά!

Γίνετε και εσείς μέλος της δυναμικά αναπτυσσόμενης αγέλης μας, ενισχύστε την επιχείρησή σας και αναδείξτε τα προϊόντα σας.

Μαζί μπορούμε να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα πλάσματα και να ενισχύσουμε την Ελληνική επιχειρηματικότητα ειδικά τώρα που το έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και συμμετοχή!

Η ομάδα του Barfdiet.gr