Ο χώρος των κατοικίδιων είναι συναρπαστικός και αγαπητός σε πολλούς! Όμως αντιμετωπίζει δύο ιδιαίτερα σημαντικά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο τα οποία συμβάλλουν αρνητικά στην υγεία των κατοικίδιων ζώων μας. Το ένα είναι η έλλειψη των απαραίτητων γνώσεων των ιδιοκτητών κατοικίδιων για τις ανάγκες τους και το άλλο είναι τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα που υπάρχουν στο εμπόριο. Αποτέλεσμα αυτών είναι προβληματισμένοι γονείς κατοικίδιων, υπερβολικά έξοδα και ζωάκια με πολλά θέματα υγείας και συμπεριφοράς.

Τα παραπάνω προβλήματα, η πολυετή μας εμπειρία στον χώρο των κατοικίδιων, οι ατελείωτες ώρες μελέτης και οι καταξιωμένοι επαγγελματίες από το εξωτερικό που συμβουλευόμαστε μας έχουν διδάξει πως για να έχουμε το κατοικίδιο ζώο μας, που τόσο λατρεύουμε και ομορφαίνει την ζωή μας, υγιές και χαρούμενο τότε χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τα εξής 3 σημαντικά:

 1. Έγκυρες γνώσεις για τις ανάγκες και ευαισθησίες του.
 2. Φυσικά και ποιοτικά προϊόντα διατροφής και περιποίησης.
 3. Την ικανότητα να ξεχωρίζουμε τα ποιοτικά προϊόντα και να τα παρέχουμε σωστά.

Αυτό είναι λοιπόν το τρίπτυχο της δημιουργίας και επιτυχίας του BARFDIET.GR !

Ένα τρίπτυχο που με υπερηφάνεια και απερίγραπτη χαρά φέραμε στην καθημερινότητά σας μέσω των σπουδαίων άρθρων και των ποιοτικών προϊόντων που σας παρέχουμε! Ήδη πολλά άρθρα που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας είναι προσβάσιμα σε όλους και θα συνεχίσουν να είναι!

Όμως για την δημιουργία και συντήρηση ενός τόσο σπουδαίου εγχειρήματος που θα βελτιώσει σημαντικά την ζωή των κατοικίδιών μας, του Νο1 ιστότοπου ευζωίας και βιολογικά κατάλληλης διατροφής κατοικίδιων BARFDIET.GR ξοδεύουμε καθημερινά χρόνο, χρήματα και αφιερώνουμε ατελείωτες ώρες για αναζήτηση πληροφοριών, μελέτη, συγγραφή και μετάφραση!

Για αυτό χρειαζόμαστε την πολύτιμη συμμετοχή σας ώστε να συνεχίσουμε με σθένος και επιτυχία να σας παρέχουμε πολύτιμη γνώση και ποιοτικά προϊόντα ώστε να έχει το κατοικίδιο ζώο σας καλύτερη ζωή και εσείς να είστε σωστά ενημερωμένοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την υγεία του!

Δεν θέλουμε όμως να σας ζητήσουμε μια μηνιαία συνδρομή, όπως πολλοί ενδεχομένως να περίμεναν.

Σκεφτήκαμε λοιπόν κάτι διαφορετικό και χρήσιμο για εσάς, να συνδυάσουμε την γνώση με τα ποιοτικά προϊόντα! Έτσι και εμείς θα λάβουμε την πολύτιμή σας βοήθεια αλλά και εσείς θα έχετε αυτό που πρέπει!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ VIP ΑΡΘΡΑ

Τα VIP άρθρα είναι εξειδικευμένα άρθρα βασισμένα σε καταξιωμένους επαγγελματίες και επιστήμονες από το εξωτερικό που σας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τον οργανισμό, την διατροφή, τις ανάγκες και τις ευαισθησίες του κατοικίδιού σας. Περιέχουν ανάμεσα στα άλλα έρευνες, μελέτες και υλικό από επίσημους φορείς από όλο τον κόσμο! Οι πληροφορίες που σας παρέχουν είναι πιο αναλυτικές και σημαντικές σε σύγκριση με τα κανονικά μας άρθρα. Η συγγραφή και μετάφρασή τους απαιτεί αρκετές ώρες μελέτης και διασταύρωσης πηγών. Οι πληροφορίες που σας παρέχουν σας βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να βελτιώσετε την καθημερινότητα, την διατροφή και την γενικότερη υγεία του κατοικίδιού σας! Τα VIP άρθρα είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος για την ευζωία του κατοικίδιού σας και είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε πρόσβαση σε αυτά!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ VIP ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ BARFDIET.GR ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ

Για να γίνετε VIP ΜΕΛΟΣ του BARFDIER.GR και να έχετε πρόσβαση στα εξειδικευμένα VIP άρθρα μας που θα δημοσιεύουμε κάθε εβδομάδα το μόνο που θέλουμε είναι απλά να αγοράζετε από εμάς τα ποιοτικά και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα καταξιωμένων εταιρειών που έχουμε αναρτήσει, τα οποία εξάλλου τα χρειάζεστε και ενισχύουν την καθημερινότητα του κατοικίδιού σας! Σας ζητάμε δηλαδή να συνδυάσετε το 3πτυχο της ευζωίας του κατοικίδιού σας, ΓΝΩΣΗ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ! Τόσο απλό!

 • Το ελάχιστο ποσό της παραγγελίας σας χρειάζεται να είναι 15 ευρώ (χωρίς τα μεταφορικά).
 • Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που έχουμε προς πώληση από όλες τις κατηγορίες ΤΡΟΦΕΣ, ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ (θα εμπλουτίζονται σταδιακά).
 • Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ελάχιστης αξίας 15 ευρώ (χωρίς μεταφορικά), τότε αυτομάτως γίνεστε VIP μέλος και έχετε πρόσβαση στα VIP άρθρα μας για 12 ημέρες!
 • Αν η παραγγελία σας είναι ελάχιστης αξίας 25 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) τότε θα έχετε πρόσβαση για 1 μήνα στα VIP άρθρα μας!
 • Αν η παραγγελία σας είναι ελάχιστης αξίας 50 ευρώ (χωρίς μεταφορικά) τότε θα έχετε πρόσβαση για 2 μήνες στα VIP άρθρα μας και σας κάνουμε άλλον 1 μήνα δώρο, σύνολο δηλαδή 3 μήνες!
 • Κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύουμε τουλάχιστον 1 VIP άρθρο!
 • Τα VIP μέλη θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς που διοργανώνουμε!
 • Τα VIP μέλη θα έχουν πρόσβαση σε εκπτωτικά κουπόνια που θα ανακοινώνουμε!
 • Τα VIP μέλη θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές που θα ετοιμάζουμε!
 • Έτσι αν έχετε ενεργοποιημένη συνδρομή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα έχετε και περισσότερες πιθανότητες να λάβετε μέρος σε διαγωνισμό, σε κουπόνια και σε προσφορές!
 • Η ενεργοποίηση της συνδρομής σας μέσω της αγοράς ποιοτικών φυσικών προϊόντων που ενισχύουν την ζωή του κατοικίδιού σας ισχύει για 1 φορά ανεξάρτητα από πόσες αγορές κάνετε μέσα στο μήνα. Δηλαδή μόνο η πρώτη σας αγορά ανά μήνα θα ενεργοποιεί την συνδρομή σας και την πρόσβαση σε VIP άρθρα και λοιπά προνόμια.
 • Στην πορεία θα ανακοινωθούν και άλλοι τρόποι συνδρομής σας αγοράζοντας ποιοτικά προϊόντα καθώς και άλλα VIP προνόμια!

Όταν συνδυάζετε τις έγκυρες και πολύτιμες γνώσεις με ποιοτικά προϊόντα τότε και μόνο ενισχύετε σημαντικά την υγεία και διάθεση του κατοικίδιού σας!

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή και εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Η συμβολή σας στην δυναμικά αναπτυσσόμενη αγέλη μας είναι πολύτιμη!

Μια εκπαιδευμένη, ενημερωμένη και καλά ερευνημένη κοινότητα ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων μπορεί να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στη βιομηχανία τροφίμων κατοικίδιων ζώων ώστε να γίνει καλύτερη! Όταν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων γνωρίζουν καλύτερα τότε επιλέγουν καλύτερα!

Μαζί μπορούμε να χαράξουμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα μοναδικά πλάσματα, το αξίζουν και με το παραπάνω!

Με εκτίμηση

Η ομάδα του BARFDIET.GR